Konsulent til ambitiøs vækst- og iværksætterindsats

Vil du være med til at udvikle og drive erhvervsservice og et ambitiøst vækst- og iværksættermiljø i Billund Kommune, så er denne stilling noget for dig.

Billund ErhvervsFremme er i kraftig udvikling og vi mangler en kollega, der vil være med til at fortsætte rejsen sammen med os.

Med stor opbakning fra Billund Kommune har Billund ErhvervsFremme igangsat en ambitiøs indsats for at udvikle et professionelt og attraktivt vækst- og iværksættermiljø til gavn for hele vores område.

Vi har mange tilbud og indsatser til vores eksisterende virksomheder og iværksættere, og vi søger en ny kollega, som kan være med til at skabe sammenhæng og udvikle indsatserne, så de bliver endnu mere attraktive og tydelige for vores medlemmer og det øvrige erhvervsliv i kommunen.

Gennem de seneste år har vi fået mange erfaringer fra opstarten af vores vækst- og iværksætterindsats og vi skal videreudvikle et levende og professionelt miljø for iværksætteri og acceleration af virksomheder i hele kommunen, med udvikling og drift af et stærkt community, mentor- og investornetværk, iværksætter- og accelerationsprogrammer m.m.

GROW Startup Hub på Kløvermarken, som er Billund Erhvervsfremmes ’iværksættergren’ danner rammerne for en række af vores services og ambitioner om, at der også skal være hubs hos virksomheder, hvor iværksættere kan komme helt tæt på branchefagligheder.

Vi ser store perspektiver i nye virksomheder, som springer ud af vores eksisterende erhvervsliv og har derfor et klart mål om at udvikle og skalere potentialerne for spin-off iværksættere.

Vi har særligt fokus på investor og kapitaladgang for vores iværksættere og etablerede virksomheder, som vil vækste. Vi har skabt grundlaget for lokale netværk af mentorer og investorer og nu skal de udvikles og bruges aktivt.

Er du vores nye kollega?

Som ny kollega skal du have stærk forståelse for vores virksomheders behov og kunne bringe din erfaring og netværk i spil.

Vores ønskeliste til kompetencer:

  • Kreativ og idérig på nye tiltag målrettet startups
  • Knalddygtig til at samarbejde bredt med både virksomheder og kollegaer i erhvervsfremmesystemet
  • Kan skabe sammenhæng mellem mange services og tiltag
  • Kan tage teten i hele processen fra udvikling, implementering til eksekvering
  • Erfaring med udvikling og drift fra startup-miljøer eller aktiviteter
  • Erfaring med søgning af fonde
  • Brænder for dialogen og samarbejdet med erhvervslivet

Kan du tjekke af på en god del af ovenstående, glæder vi os meget til at høre fra dig.

Vi tilbyder:

Løn- og pensionsordning svarende til dine kvalifikationer.

Du får fantastiske kollegaer og bliver en del af et dedikeret team og indgår i tæt samspil med direktøren.

En dagligdag i vores nye flotte rammer på Kløvermarken 35, hvor vi ’bor’ sammen med bl.a. CoC Playful Minds, Capital of Children og LEGO Ventures.

Stillingen ønskes tiltrådt senest 1. marts 2022

Interesseret?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du, sammen med CV og relevante bilag, sender til os på info@billunderhverv.dk, senest den 13. januar 2022.

Ansættelsessamtaler gennemføres løbende, dog senest i uge 3 og 4.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Marie Skov Lillelund, msl@billunderhverv.dk, eller på tlf. 9282 3605.