IIoT Netværk

IIoT Netværket er et fagligt netværk målrettet dem, der i hverdagen allerede er eller kunne blive brugere af IIoT.

Netværket er et forum, hvor brugere og potentielle brugere mødes for at lære mere om mulighederne i IIoT, diskutere løsninger og dele erfaringer.

Industriel Internet of Things (IIoT) giver mange muligheder i forhold til, via IoT-platforme, overvågning, analyse og behandling af data på nye måder. Produktionen kan effektiviseres, proceslinjer kan f.eks. sættes op til at bestille materialer fra lager eller leverandør, tilkalde kvalitetstekniker, servicetekniker, osv.

Hvad laver IIoT netværket?

Netværket kan vælge at invitere forskellige videnspersoner og eksperter ind til at give oplæg, som afsæt for drøftelserne på netværksmøderne.  Det kan fx være oplæg om hvilke IIoT- værktøjer der findes, hvordan teknologibarrieren overvindes og virksomheden kommer godt i gang, hvilke tilskudsordninger der findes på området, aktuelle eksempler hvor IIoT-anvendelse og meget andet.

IIoT Netværket er for virksomheder i følgende kommuner: Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle.

Netværket mødes 4 gange om året, og dagsordenen sammensættes af deltagerne i samarbejde med netværks-tovholderen. Møderne foregår på skift hos en af de deltagende virksomheder.

Det er gratis at deltage i netværket.

Kontakt

Kontakt forretningsudvikler Susanne Gren Svendsen

sgs@billunderhverv.dk

Tlf. +45 9282 6965