Kickstart-projekt giver mulighed for store besparelser i din virksomhed

DAMRC, som er projektledende på MADE Kickstart, står klar til dialog med vores lokale virksomheder om afprøvning af nye teknologier og innovationsaktiviteter.

Med MADE Kickstart får din virksomhed 25-30 timers rådgivning til at løse konkrete udfordringer i produktionen. Projektet foregår i tæt samarbejde med specialister fra vidensinstitutioner, der udvælges ud fra det specifikke problem, som skal løses.

Det er gratis at deltage i et kickstartprojekt – som virksomhed investerer du blot med din egen tid i form af en enkelt arbejdsuge.

Målgruppen er SMV’er, der har et betydeligt uudnyttet innovationspotentiale, og som har ambitioner om deltagelse i innovationsaktiviteter, hvor egen erfaring er begrænset.

Her er et par eksempler på kickstartprojekter, hvor virksomhederne selv fortæller om den værdi de har fået.

Kickstartprojektet har betydet, at PL-Valves kan fremstille ventiler hurtigere, mindre støjende og forlænge levetiden på værktøjet i maskinen.
Læs mere 

Kickstartprojektet har på kort tid givet kafferisteriet La Cabra Coffee et ’effektivt overblik’, så en fuldtidsstilling kan rykkes til andre mere spændende opgaver.
Læs mere

Kickstartprojektet fik virksomheden Stensved Formværktøj på bare få uger indblik i, hvordan de bedre kan udnytte deres CNC-bearbejdningsmaskiner.
Læs mere

Hvis du har spørgsmål til kickstartprojektet og samarbejdet med DAMRC, er du velkommen til at kontakte Marie Skov Lillelund, tlf. 9282 3605, msl@billunderhverv.dk