Hver måned sætter vi fokus på en af vores virksomheder i Billund kommune – Her i årets første måned tager vi Jer med bagom en af vores nystartede virksomheder – Sengeriget.dk – med fysisk placering i Sdr. Omme.

Bag Sengeriget.dk står to lokale familier – familien Frost-Johansen, som også driver Frost Bolig, og familien Daugaard-Schmidt.

Den daglige drift af Sengeriget.dk står Ole Johansen og Uffe Schmidt for, der sammen har over 60 års erfaring indenfor møbel-, senge- og detailhandel.Visionen med sengeriget er at drive både en fysisk butik i form af et 500 m2 showroom med højt serviceniveau på Vestergårdsvej 4 i Sdr. Omme og en online sengebutik med kunder fra hele landet. Ambitionen for Ole og Uffe er at blive en meget dygtig spiller på det online marked, hvor kunderne kan købe de Nordisk producerede senge til den rigtige pris uden af gå på kompromis med kvalitet og den gode online service.

Uffe beskriver opstarten af hjemmeside, som et projekt hvor man går på vejen, mens man bygger den. Uffe mener, det var den rigtige investering, at Sengeriget også fik en hjemmeside, så han kunne få kunder fra hele Danmark, men nu betyder det især meget, da hele Danmarks fysiske detailhandel er lukket ned.

Med webshoppen kan kunderne nu købe det store udvalg af senge, som førhen kun var i butikken, online på Sengerigets hjemmeside. Uffe fortæller, det har været en ekstrem lærerig proces, men samtidig også meget krævende, da det at bygge hjemmeside op er en on going proces. Her skal man være utrolig skarp på indholdet på siden og ikke mindst de rigtige priser. Derudover kommer arbejdet med at få de rigtige billeder ind, SEO, Google Adwords og markedsføring via de sociale medier.

Den 26. marts har vi fået lov til at afholde vores NETVÆRKSCAFÉ hos Sengeriget, og du kan allerede tilmelde dig og dine kollegaer her. Læs mere om Sengeriget her