Sommeren er for alvor kommet over os, og mange begynder så småt at tælle ned til ferien. Vi kan i Billund ErhvervsFremme se tilbage på et halvt år, som har budt på mange, ja rigtig mange gode og givende aktiviteter, hvor vi har haft fokus på både ledelse, forretningsudvikling, SoMe, Google Ads, forbrugertrends, regnskab, ejerskifte og meget mere. Flere end 325 erhvervsledere og medarbejdere har deltaget i vores webinarer og arrangementer siden årsskiftet, og det er vores håb, at alle har fået både viden og værktøjer med derfra.

I mandags fejrede vi KIRKBI som vinder af ErhvervFremmepris. Vi ville gerne have overrakt prisen allerede i starten af 2021, men måtte desværre udsætte. Vi valgte at gøre det online i år og glæder os til, at næste år bliver med både netværk, god mad og fælles fejring, som det hør og bør.

Vi har oplevet et løbende rul af iværksættere og virksomheder, som har fået sparring og vejledning på forretningsudvikling og ikke mindst kobling til vores netværk af rådgivere, som står til rådighed, både lokalt og regionalt. Vores tætte samarbejde med Erhvervshus Syd bærer frugt og mange af vores lokale SMV’er og iværksættere får mere specialiseret hjælp den vej. For os handler det også om, at vores medlemmer får viden om og adgang til alle de programmer og midler, som der er afsat til udvikling i virksomheder både nationalt og regionalt.

Nu glæder vi os vanvittigt meget til, at vi (forhåbentligt) meget snart kan ses fysisk igen. Allerede i august har vi flere virksomhedsarrangementer i pipelinen, hvor vi håber at se så mange som muligt. Vi sætter også fuld speed på indsatsen omkring Spin Off – virksomheder for at styrke vores vækstlag i kommunen, og vi retter fokus på nogle af de store udfordringer, som mange af vores medlemmer står overfor – bl.a. omkring digitalisering og grøn omstilling.

Vi glæder os til en tid, hvor vi igen kan ses fysisk, og hvor vi kan styrke både netværk og forretning.

Med ønsket om en dejlig sommer til alle. 

Med venlig hilsen
Marie Skov Lillelund, direktør