Vi har fuld fart på både møder og arrangementer, og I har nok også opdaget, at vi ikke er de eneste, som har skubbet mange aktiviteter foran os – der er travlt, og det er simpelthen skønt at se jer alle igen.

Der sker nyt på medarbejderfronten, og den 1. september kunne vi byde velkommen til Stine Høgholt, som med sin ingeniørmæssige baggrund vil supplere vores team med både forretningsudvikling og teknisk faglighed. Vores fantastiske kommunikationsmedarbejder har søgt nye udfordringer tættere på hjemmet, og derfor er vi på udkig efter en ny kommunikationsninja – I må meget gerne dele budskabet i jeres netværk:)

Vores opgave er at være relevante for jer medlemmer, og derfor udvikler vi hele tiden vores services og arbejdsområder og vi kan se, at faglige netværk skaber værdi – både for jeres forretning og medarbejdere. Vi har blandt andet fokus på grøn omstilling i samarbejde med Erhvervshus Syd, hvor SMV’er kan få viden og konkrete redskaber til bl.a. afdækning af CO2udslip og besparelser, CO2 regnskab og bæredygtig profil. Grøn omstilling kan være en svær nød at knække, og vi skal undgå ’greenwashing’ og fastholde både troværdighed og seriøsitet. Sparring og vidensdeling med ’kollegaer’ fra andre virksomheder kan være relevant, og derfor vil vi danne rammen for netværk for kvalitets- og miljøchefer eller relaterede, som har fokus på grøn omstilling i jeres virksomhed.

Vi oplever også et helt konkret behov blandt flere af vores medlemmer, hvor HR-funktionen sidder relativt alene med en ofte meget kompleks opgave, som kan spænde lige fra juridiske problemstillinger, forretningsudvikling, udvikling og anvendelse af HR-redskaber til ledelse både op og ned i virksomheden. Derfor opretter vi nu et lokalt forankret netværk for HR-medarbejdere, som ikke har en stor personaleafdeling omkring sig.

Vi vil løbende arbejde med etablering og facilitering af netværk – kontakt os endelig, hvis I ønsker at høre mere.

Slutteligt vil jeg slå et slag for vores erhvervspolitiske debat den 7. oktober som optakt til kommunalvalget, hvor vi håber at se så mange af jer som muligt. Her stiller vi skarpt på lokale rammevilkår og udfordrer politikerne – hvordan sikrer vi høj erhvervsservice, vækst og udvikling lokalt?

Med venlig hilsen
Marie Skov Lillelund, direktør