NYHED
I disse svære tider, hvor julehandlen står for døren samtidig med øgede Covid-19 restriktioner, er der brug for, at vi rykker endnu tættere sammen i detailhandlen, og derfor genoptager vi SHOP i BILLUND KOMMUNE bringer GRATIS ud i perioden 23. november til og med 23. december.

Mange borgere vil i den kommende tid undgå at bevæge sig ud i det offentlig rum af frygt for smittefare. Som en service til disse kunder og alle andre der ønsker det, vi vil gerne tilbyde en GRATIS leveringsservice i Billund kommune i samarbejde med os.

GRATIS LEVERING AF VARER FRA BUTIKKERNE I BILLUND KOMMUNE
– Det skal ses som en fremstrakt hånd til alle borgere, personer i karantæne, ældre borgere der ikke selv kan handle ind og lignende. Derfor er vi i Billund ErhvervsFremme gået sammen med Handelsstands foreningerne i Billund kommune om at bringe varer ud til kunderne i hele Billund kommune, siger Marianne Witte fra Billund ErhvervsFremme.

NEMT & ENKELT!
Når man har handlet via den pågældende butiks facebook-side og betalt via mobile pay, bliver varerne leveret dagen efter. Marianne Witte gør dog opmærksom på at man ikke går ind de steder, hvor der i forvejen er aftaler om udbringning af varer ligesom der heller ikke bringes take away og dagligvarer ud.