Vil du være med til at udvikle og drive et ambitiøst iværksættermiljø i Billund kommune, så læs videre.

Billund ErhvervsFremme er i rivende udvikling og vi mangler flere kollegaer til at fortsætte rejsen til nye højder.

Vi søger derfor en række kompetencer, som kan være fordelt på én eller to nyoprettede stillinger. Hvis du vil være med til at udvikle og drive vores forening og kan byde ind med stærke kompetencer inden for ét eller flere af vores indsatsområder, glæder vi os til at høre fra dig.

Med stor opbakning fra Billund Kommune har Billund ErhvervsFremme igangsat en ambitiøs indsats for at udvikle et professionelt og attraktivt vækst- og iværksættermiljø.

Gennem det seneste år har vi fået mange erfaringer fra opstarten af vores iværksættermiljø og vi skal videreudvikle et levende og professionelt miljø for startups, med udvikling og drift af et stærkt community, mentornetværk, investornetværk, iværksætterprogrammer, fondsprojekter mv.

Et afgørende element i vores iværksættermiljø i Billund er, at det skal foregå i hele kommunen. GROW Startup hub på Kløvermarken danner rammerne for en række af vores services, men der vil være hubs hos en række virksomheder, hvor iværksættere kan komme helt tæt på branchefagligheder. Vi har et klart mål om at udvikle og skalere potentialerne for Spin Out-iværksættere, hvor vi i tæt samarbejde med brancher og virksomheder understøtter iværksætternes forretningsudvikling. Flere lokale samarbejdspartnere har meldt sig på banen inden for bl.a. transport, logistik, cargo, energi og grøn omstilling, som til en start vil have vores primære fokus. Vi ser også store perspektiver i Spin Outs og iværksættermuligheder inden for bl.a. produktion og digitalisering og meget mere.

Vi har særligt fokus på investor og kapitaladgang for vores iværksættere og derfor er udvikling og etablering af lokalt investornetværk med mål om at kigge bredere på sigt en prioritet. Samt kobling til nationale og internationale business angels, kapitalpartnere, fonde mv.

Er du vores nye kollega?

Som ny kollega skal du have stærk forretningsforståelse og kunne bringe din erfaring og netværk i spil.

Vores ønskeliste til kompetencer:

  • Flere års erhvervserfaring.
  • Skarp projektledelse, som tager ansvar for hele projektet, fra udvikling til implementering og også er operativ på opgaver.
  • Erfaring med udvikling og drift fra startup-miljøer.
  • Erfaring med forretningsudvikling af spin out virksomheder.
  • Forretningsforståelse inden for teknologiske brancher.
  • Erfaring med investornetværk og kapitalfremskaffelse.
  • Erfaring med søgning af fonde, regionale, nationale og internationale.
  • Brænder for dialogen og samarbejdet med erhvervslivet.

Kan du tjekke af på flere af ovenstående, glæder vi os meget til at høre fra dig.

Vi tilbyder:

Løn- og pensionsordning svarende til dine kvalifikationer.

Du får fantastiske kollegaer og bliver en del af et dedikeret team og indgår i tæt samspil med direktøren.

Stillingen(erne) ønskes tiltrådt pr. 15. august.

En dagligdag i vores nye flotte rammer på Kløvermarken 35, 7190 Billund, hvor vi ’bor’ sammen med bl.a. CoC Playful Minds, Capital of Children og LEGO Ventures.

Om os

I dag er vi fem medarbejdere i Billund ErhvervsFremme og vores absolutte fokus er vores godt 360 medlemmer. Vi har et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi arbejder professionelt og griner højt.

Billund ErhvervsFremme er områdets stærkeste erhvervsnetværk og medlemsforening. Vores formål er at skabe gode rammebetingelser for erhvervslivet i Billund kommune og styrke det lokale vækstpotentiale og erhvervsudviklingen.

Vi er erhvervslivets stemme og arbejder på den strategiske agenda for bedre rammevilkår for vores medlemmer, tiltrækning og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft og investeringer samt forretningsudvikling af iværksættere og SMV’er som ønsker at vækste.

Interesseret?

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest tirsdag den 1. juni.

Klik her for at ansøge

Ansættelsessamtaler gennemføres i uge 24 og 25.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Marie Skov Lillelund, msl@billunderhverv.dk, eller på tlf. 9282 3605.