Deltag gratis i kampagne for tiltrækning af talenter, hvis du mangler internationale profiler indenfor IT/Tech/Engineering

Din virksomhed har mulighed for af deltage i den kommende talenttiltrækningskampagne i april målrettet tiltrækning af internationale udviklere og ingeniører til Danmark. I denne kampagne sættes også fokus på den grønne agenda, som gør Danmark endnu mere attraktiv for internationale kandidater. Og så er det tilmed gratis at deltage i hele 2021 pga. COVID-19!

Det eneste det kræver er, at I har minimum én ubesat stilling, beskriver jeres virksomhed og indsender det senest d. 26. marts 2021 her.

Kampagnen rækker ud til omkring 50.000 ansøgere og retter sig mod erfarne internationale specialister inden for IT/Tech/Engineering og udvikles i tæt samarbejde med alle deltagende virksomheder.

Har din virksomhed ubesatte stillinger og problemer med at finde lige netop de tunge IT/Tech/Engineering profiler, som du har brug for? Det bliver ikke nemmere i de kommende år, så det er vigtigt allerede nu at fokusere på at tiltrække erfarne internationale specialister inden for IT/Tech/Engineering. Billund ErhvervsFremme har stor erfaring med at vejlede og modtage international arbejdskraft, så ræk gerne ud til Bosætningskoordinator Marianne Thomsen allerede i ansættelsesprocessen. Marianne kan kontaktes på 2269 2498.