Pre– og onboarding handler kort og godt om, at vejen til at lande hurtigt og trygt som ny medarbejder sker uden alt for mange bump.

Det kan man som virksomhed arbejde med at sikre både i perioden før jobstart (preboarding) og efter (onboarding). Når der er tale om internationale medarbejdere, er det desuden vigtigt at overveje, hvordan man kan gøre hverdagen i det nye land nemmere for hele familien og sørge for, at alle kommer godt fra start.

Ofte er det i HR-funktionen i virksomheden, hvor opgaven med at sikre en god modtagelse af nye kollegaer er forankret. Men faktisk kan I med fordel arbejde med at involvere andre i virksomheden, så det bliver et fælles ansvar at arbejde med modtagelse af nye medarbejdere.

Nedenfor finder du viden og værktøjer, som kan hjælpe jer i jeres pre- og onboarding processer – her og nu.

https://work-live-stay.dk/foreningenwls/pre-og-onboarding/

Vores bosætningskoordinator står klar til at hjælpe

Husk også, at hvis I har medarbejdere som ønsker at flytte til Billund Kommune eller lige er kommet til, så henvis gerne til vores bosætningskoordinator Marianne Thomsen, mkt@billunderhverv.dk

Vores vejledning omfatter bl.a. hjælp med job til ægtefælle, oplysning om boligmuligheder, pasningstilbud, skole, uddannelse, fritid, oplevelser samt kultur og opbygning af nye netværk.