Billund Erhverv – Dit lokale erhvervsnetværk

Billund Erhverv er dit lokale og områdets stærkeste erhvervsnetværk og medlemsforening med hjemsted i Billund kommune. Vores formål er at skabe gode rammebetingelser for erhvervslivet i Billund kommune og styrke det lokale vækstpotentiale og erhvervsudviklingen.

I Billund Erhverv har vi stærke kompetencer og er også din lokale indgang til et regionalt og nationalt netværk af erhvervsfremmeaktører, som kan hjælpe din virksomhed på vej. Vi er erhvervslivets stemme og arbejder på den strategiske agenda for bedre rammevilkår for vores virksomheder, tiltrækning og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft og investeringer og forretningsudvikling af iværksættere og SMV’ere, som ønsker at vækste.

Bestyrelsen er Billund Erhvervs øverste organ og foreningen drives til daglig af et sekretariat, der sikrer fremdrift og udvikling, samt et udbud af aktuelle arrangementer af høj kvalitet. Gennem flere advisory boards bidrager medlemmerne med input og råd til foreningens retning og virke.

Vores fundament er vores medlemmer og flere end 350 virksomheder er i dag en del af Billund Erhverv. Vi byder alle virksomheder velkommen i vores netværk og vi har et tæt og konstruktivt samarbejde med Billund Kommune.

Vi arbejder målrettet for vækst og udvikling i vores område – hver dag.