Industriel teknologi

Industriel teknologi er et nyt åbent netværk, der lanceres af Billund Erhverv i samarbejde mellem UdviklingVejen, Business Fredericia, Business Kolding, Middelfart Erhvervscenter og Haderslev Erhvervsråd.

Udviklingen går hurtig – teknologier der for få år siden ikke eksisterede, eller var umodne, kan nu spille en stor og forretningskritisk rolle for virksomheden.

Vi taler bl.a. om teknologier som Internet of things (IoT), Machine Learning (ML), kunstig intelligens (AI), Augmented Reality (AR), Virtual Reality (VR) og selvfølgelig de markant forbedrede muligheder, der konstant udvikles inden for cloud-tjenester.

At være på forkant med ny teknologi eller effektiv anvendelse af eksisterende, kan være helt afgørende for virksomhedens evne til at konkurrere i et tempofyldt marked.

Industriel teknologi sætter aktuelle temaer på dagsordenen for industri- og produktionsvirksomheder i trekantområdet.

Netværket er et fagligt forum, med det formål at formidle og dele viden om de nye teknologier med virk­somheder i Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart og Vejen kommune.

Det er gratis for ALLE virksomheder i trekantområdet at deltage i netværket, der vil afholde temanetværksmøder med aktuelle oplæg ca. 6 gange om året.

Kontakt

Forretningsudvikler
Lars Gadgaard

lg@billunderhverv.dk

Tlf. +45 9215 1142