Sammen om mere erhvervsliv

Er din virksomhed veletableret? Se her, om ikke Billund ErhvervsFremme alligevel kan være en relevant sparringspartner. Vi bistår f.eks. med rådgivning om vækst og om nye markeder. Du kan også tage fat i os, hvis du bare har brug for nogle at sparre med eller ønsker et eksternt blik på mulighederne i din virksomhed.

Forretningsudvikling

Få professionel sparring, og løft din forretning. Vi hjælper dig med din forretningsudvikling og vejleder om dine vækstmuligheder og kobler de rette ressourcer på.

BillundErhvervsFremme

Vækstprogrammer

Få tilskud til at vokse.

Billund ErhvervsFremme arbejder sammen med Erhvervshus Syddanmark for, at virksomheder i Billund kommune kan vokse og udvikle sig.

BillundErhvervsFremme

Rådgiverhjælp

Få 1-2 timers gratis afklaringssamtale.

Blandt Billund ErhvervsFremmes medlemmer finder du en række specialister, som tilbyder rådgivning for både virksomheder og iværksættere inden for bl.a. jura, IT, HR, strategi, salg & markedsføring, management & ledelse samt regnskab & revision.

Er din virksomhed konkurstruet?​

Early Warning er et tilbud, hvis formål er at hjælpe dig og din virksomhed bedst muligt hvis du er konkurstruet.

Covid-19

Få overblik over dine muligheder for at søge kompensation, og hvad der gælder af aktuelle restriktioner og anbefalinger for din virksomhed i forbindelse med coronavirus/covid-19.