Sammen om mere erhvervsliv

Er din virksomhed veletableret? Se her, om ikke Billund ErhvervsFremme alligevel kan være en relevant sparringspartner. Vi bistår f.eks. med rådgivning om vækst og om nye markeder. Du kan også tage fat i os, hvis du bare har brug for nogle at sparre med eller ønsker et eksternt blik på mulighederne i din virksomhed.

1-1 rådgivning

Billund ErhvervsFremme står klar til at sparre med dig om, hvordan din virksomhed skal komme videre. Vi kalder det 1-1 rådgivning, fordi vores dialog finder sted i det personlige møde mellem vores forretningsudvikler og dig, og der forbliver den, så du kan stole på fuld fortrolighed.

360° analyse

Få en analyse, der kommer hele vejen rundt om din virksomhed. Erhvervshus Syd bistår med at gennemføre VækstHjulsanalyser.

BillundErhvervsFremme

Vækstprogrammer

Få tilskud til at vokse.

Billund ErhvervsFremme arbejder sammen med Erhvervshus Syddanmark for, at virksomheder i Billund kommune kan vokse og udvikle sig.

BillundErhvervsFremme

Rådgiver database

Få 1-2 timers gratis afklaringssamtale.

Blandt Billund ErhvervsFremmes medlemmer finder du en række specialister, som tilbyder rådgivning for både virksomheder og iværksættere inden for bl.a. jura, IT, HR, strategi, salg & markedsføring, management & ledelse samt regnskab & revision.

Er din virksomhed konkurstruet?​

Er din virksomhed konkurstruet?​​

Så kan Early Warning være et tilbud til dig. Med  Væksthusenes tilbud Early Warning får du fortrolig, uvildig og gratis hjælp på Danmarks regning til virksomheder i krise.

Covid-19

Få overblik over dine muligheder for at søge kompensation, og hvad der gælder af aktuelle restriktioner og anbefalinger for din virksomhed i forbindelse med coronavirus/covid-19.