Virksomhedsfordele i
Billund ErhvervsFremme

Er din virksomhed veletableret? Se her, om ikke Billund ErhvervsFremme alligevel kan være en relevant sparringspartner. Vi bistår f.eks. med rådgivning om vækst og om nye markeder. Du kan også tage fat i os, hvis du bare har brug for nogle at sparre med eller ønsker et eksternt blik på mulighederne i din virksomhed.

Kontaktperson

Marianne Hestbech Witte

Forretningsudvikler

+45 20 123 133
mhw@billunderhverv.dk

1-1 rådgivning

Billund ErhvervsFremme står klar til at sparre med dig om, hvordan din virksomhed skal komme videre. Vi kalder det 1-1 rådgivning, fordi vores dialog finder sted i det personlige møde mellem vores forretningsudvikler og dig, og der forbliver den, så du kan stole på fuld fortrolighed. Her kan vi bl.a. sparre med dig om:

  • Hvordan du inkluderer nye lande i din salgsstrategi
  • Hvordan du får øget omsætningen i dine nuværende salgskanaler
  • Hvordan du får dine produkter udbredt i nye salgskanaler
  • Hvordan du finder kvalificeret arbejdskraft
  • Hvordan du bærer dig ad med at søge patent på et nyt produkt eller en ny teknologi
  • Hvordan du igangsætter søgning efter en ny virksomhed at købe
  • Hvordan du igangsætter salgs- eller generationsskifteproces
  • Eller noget helt andet

360° analyse

BillundErhvervsFremme

Få en analyse, der kommer hele vejen rundt om din virksomhed. Erhvervshus Syd bistår med at gennemføre VækstHjulsanalyser. VækstHjulet® (www.vaeksthjulet.dk) er et værktøj, der giver dig et enkelt, hurtigt og overskueligt overblik over din virksomheds udfordringer og vækstmuligheder, så du får lettere ved at træffe de rette, værdiskabende beslutninger.

En VækstHjulssamtale med Erhvervshus Syd giver dig et 360o perspektiv på din virksomheds vækstmuligheder og fokusområder.  Samtalens længde varierer mellem ½ – 2 timer og gennemføres af en certificeret, uvildig konsulent og med fuld fortrolighed. Samtalen er gratis.

Vækstprogrammer

BillundErhvervsFremme

Få tilskud til at vokse.

Billund ErhvervsFremme arbejder sammen med Erhvervshus Syddanmark for, at virksomheder i Billund kommune kan vokse og udvikle sig.

Erhvervshus Syddanmark har løbende vækstprojekter og tilbyder forskellige, fokuserede programmer for virksomheder med et stort vækstpotentiale. Følgende programmerne er i øjeblikket tilgængelige:

En god indgang til valg af program er en 360o analyse af din virksomhed (www.vaeksthjulet.dk).

Kontakt Billund ErhvervsFremme for mere information.

Rådgiver database

BillundErhvervsFremme

Få 1-2 timers gratis afklaringssamtale.

Blandt Billund ErhvervsFremmes medlemmer finder du en række specialister, som tilbyder rådgivning for både virksomheder og iværksættere inden for bl.a. jura, IT, HR, strategi, salg & markedsføring, management & ledelse samt regnskab & revision.

Efter henvisning fra Billund ErhvervsFremme tilbyder alle rådgiverne i RådgiverDatabasen 1-2 timers gratis afklaringssamtale.

Kontakt vores forretningsudvikler i Billund ErhvervsFremme for mere information eller bestil afklaringssamtalen med det samme.

Se mere her.

Er din virksomhed konkurstruet?​

Er din virksomhed konkurstruet?​​

Så kan Early Warning være et tilbud til dig. Med  Væksthusenes tilbud Early Warning får du fortrolig, uvildig og gratis hjælp på Danmarks regning til virksomheder i krise.

​Kombinerer frivillige rådgivere og professionelle konsulenter

Early Warning består i dag af godt 120 frivillige rådgivere fordelt over hele landet. Det er meget kompetente folk – ofte ledere/virksomhedsejere med erfaring fra egen virksomhed, som har valgt at stille sig gratis til rådighed for virksomheder i krise.​

Se mere om Early Warning her..

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, hvis virksomheden er konkurstruet?​  Så kontakt Marianne Witte på 20 123 133

Covid-19 og din virksomhed

BillundErhvervsFremme

De landsdækkende restriktioner er igen blevet forlænget –  denne gang til 28. februar 2021.

Find vigtig information om hvordan du som virksomhed kan finde hjælp på Virksomhedsguiden eller på Erhvervsstyrelsens hotline til virksomheder. Ring på telefon 72 20 00 34.

Relevante links

Aktuelt overblik over hjælpepakker

Brug tiden til at opkvalificere medarbejderne