I FOKUS LIGE NU:

ENTREPRENØRSKAB, ILDSJÆLE OG AMBITIONER

Kom til et fantastisk arrangement hvor vi sætter fuld fokus på entreprenørskab, mentoring og investeringer i nye væksteventyr.

Vi får et skud energi og inspiration til at drive og udvikle vores forretninger og varmer op til iværksættereventen Seedster, som for første gang afholdes i Danmark – og det sker i BILLUND – i foråret 2022.

Serieiværksætter og investor Casper Blom, som står fadder til Seedster sammen med Jesper Buch, deler sin fantastiske rejse, fra at vaske gamle golfbolde i garagen i Taastrup til millioninvesteringer og nye startups.
Hvilke tilvalg og fravalg er taget, hvad var held og hvad var kløgt, både op- og nedture, hvad der driver og hvad der skal til for at lykkes.

Casper vil også tage os med rundt omkring Seedster – hvad kan eventen skabe af værdi, både for startups og etablerede virksomhedsledere og hvad kan vi bruge eventen til i fællesskab.

Arrangementer

Nyheder

Nu kan du tilmelde dig Industriens Dag d. 3. november 2021

Industriens Dag sætter fuldt fokus på industrien i Trekantområdet og inviterer til en dag fuld af inspiration, oplæg, viden, debat og netværk. Industriens Dag giver dig konkret og brugbar viden og en masse inspiration til Trekantområdets…

Virksomhedsprogrammet

For at styrke SMV’er i kølvandet på Covid-19 krisen og understøtte en grøn og digital genstart, giver Virksomhedsprogrammet ca. 600 millioner kroner fordelt på 4 spor – SMV:Eksport, SMV:Vækstpilot, SMV:Digital og SMV:Grøn. Midlerne…

Velkommen til Stine Høgholt

Vi er fantastisk glade for at byde velkommen til Stine Høgholt, der er startet i Billund ErhvervsFremme som forretningsudvikler og projektleder. Stine vil beskæftige sig med udvikling og kobling af startups til brancheområderne inden for…
“For Zebicon er Billund ErhvervsFremme et samlingssted for netværk både personligt og virksomhed-til-virksomhed ligesom de er den lette portal for mange af de arrangementer og projekter, der drives og tilbydes både regionalt af Erhvervshus Sydjylland og lokalt.”
”For os er Billund Erhvervsfremme et vigtigt erhvervsnetværk i lokalområdet og samtidig et godt talerør i forhold til Billund kommune, jeg ser også
Billund Erhvervsfremme som en vigtig paraplyorganisation for den mindre og mere lokale Håndværker- og Industriforening som vi også er en del af ”
“BillundOnline er med i Billund Erhvervsfremme fordi jeg oplever fed sparring fra både de ansatte på kontoret og fra de øvrige medlemmer. Det er ikke bare netværk, men også gode ideer og input til anderledes måder at gøre tingene på.
Jeg føler jeg får mere ud af mine kontingentkroner i Billund ErhvervsFremme end andre lignende erhvervsforeninger”.
“Som ny virksomhed i Billund kommune har vi oplevet, at blive taget rigtig godt imod. Vi har følt os inkluderet og er blevet tilbudt alt fra en kop kaffe til konkret rådgivning. Personligt har jeg allerede deltaget i et par arrangementer og kan bestemt anbefale at holde øje med – og udnytte – Billund Erhvervsfremmes tilbud”.