Årets ESG-pris

Du kan være med til at indstille en virksomhed til årets ESG-pris. Du må selvfølgelig gerne indstille din egen.
Alt du skal gøre, er at udfylde formularen. Så modtager vi din indstilling.
Navn og mailadresse på indstiller er fortrolige og offentliggøres og videregives ikke.

FRIST FOR INDSTILLING: 30. AUGUST

Hvem kan modtage ESG-prisen?
For at komme i betragtning til ESG-prisen, skal man som virksomhed blandt andet have udvist ansvar og nytænkning i forhold til virksomhedens måde at drive en forretning på.

Kort om ESG

ESG står for Environment, Social og Governance. Det er en måde at strukturere arbejdet med bæredygtighed på, som bliver mere og mere udbredt både i danske og udenlandske virksomheder. Lad mig uddybe de tre komponenter:

  • Environment (Miljø): Dette område fokuserer på miljø- og klimamæssige forhold. Det inkluderer aspekter som CO2-udledninger, klimaændringer og -tilpasning, forurening, vand- og havressourcer, biodiversitet, økosystemer og cirkulær økonomi.
  • Social (Sociale forhold): Her drejer det sig om arbejdsforhold for din egen virksomheds arbejdsstyrke og arbejdstagere i virksomhedens værdikæde, berørte samfund, forbrugere og slutbrugere. Sociale faktorer spiller en afgørende rolle i at vurdere virksomhedens samfundsansvar.
  • Governance (Virksomhedsadfærd): Dette område handler om forhold inden for virksomhedsadfærd. Det inkluderer aspekter som virksomhedskultur, beskyttelse af whistleblowere, antikorruption og politisk engagement.

Indstilling til årets ESG-pris

1 + 5 = ?