Gratis 1:1 forretningsudvikling

Overvejer du at tage springet og starte selvstændig virksomhed, eller er du allerede i gang? Det er altid rart at vende tingene med én, der kan se det hele lidt fra oven.

Vi møder hvert år rigtig mange iværksættere indenfor alle brancher. Hos Billund Erhverv får du sparring lige der, hvor du er med din idé eller virksomhed. Vi tilbyder også sparring på engelsk.

Vi rådgiver ikke indenfor virksomhedsform, jura, økonomi, skat, patenter og lignende, men henviser i stedet til vores gode samarbejdspartnere, der giver 1-2 timers gratis ekspert rådgivning – kontakt os for møde.

Vores arbejde for iværksættere er finansieret af Billund Kommune og er derfor gratis for alle, der driver eller overvejer at starte virksomhed i kommunen.

Paul-Erik Hensgen

Paul-Erik Hensgen

Forretningsudvikler

+45 9215 0109
peh@billunderhverv.dk

“Paul-Erik er cand.merc. i International afsætning med mange års erfaring som marketingchef i større B2B- og B2C-virksomheder (produktionsvirksomheder og turisterhvervet) hvilket har givet en stor kommerciel forståelse. Derudover har Paul-Erik i 10 år været selvstændig rådgiver for SMV’er.

Hans fokusområder hos Billund Erhverv er forretningsudvikling, iværksætteri, samt mentor- og investornetværk.”

Marianne Hestbech Witte

Marianne Hestbech Witte

Forretningsudvikler

+45 4414 5550
mhw@billunderhverv.dk

“Marianne har over 25 års erfaring i opsøgende salg, udvikling af detailkoncepter, turisme og forretningsudvikling.  Bl.a. som selvstændig.

Hun er vores lokale specialist med skarp kompas i forhold til salg, markedsføring, forretningsudvikling af detail og turisterhvervet samt iværksætteri.”