Invitation til rådgiverdag

Vi vil gerne invitere vores rådgivere, mentorer og investorer til et arrangement, hvor de får mulighed for at møde sine ”kollegaer” og Billund Erhvervs forretningsudviklere.

På mødet kan man høre, hvordan vi i Billund Erhverv arbejder med iværksætteri og derudover har vi inviteret professor Kim Klyver til at holde et oplæg om ”Hverdagsiværksættere – myter, fakta og fremtid”.

Vi håber, så mange som muligt har lyst til at deltage i dette spændende arrangement, og ønsker man at tage en kollega eller to med, der arbejder indenfor iværksætteri og spinoff, er man selvfølgelig velkommen til det – blot angiv hvor mange I kommer og jeres navne.

Om Kim Klyver

Kim Klyver er international anerkendt professor, ansat på Syddansk Universitet og adjungeret professor på University of Adelaide. Tidligere har han været ansat på Stockholm School of Economics (Sverige), Swinburne Univerity of Technology (Australien), og Stanford University (USA). Han fascineres af, hvordan iværksættere og SMV’er indgår i sammenspil med deres omgivelser for at opdage muligheder, skaffe ressourcer og opnå legitimitet.

Igennem hans 20-årige karriere har han forsket i iværksættere og SMV’er med et specielt fokus på netværk, kriser, kultur, og kønsforskelle. Han har publiceret et stort antal artikler i internationale anerkendte tidsskrifter og skrevet flere bøger på både dansk og engelsk.

Senere i år udkommer han med en ny bog ”Hverdagsiværksætteri – En debat om illusioner og fakta.” Bogen er en faktabaseret debatbog, suppleret med personlige anekdoter fra iværksættermiljøet, illustrative casebeskrivelser, og en personlig stemme.

Program

07:30 – 08:15
Rundstykker og netværk

08:15 – 08:25
Eksempler på rådgiverforløb og iværksætterindsatsen

08:25 – 09:25
Professor Kim Klyver: ”Hverdagsiværksættere – myter, fakta og fremtid”

09:25 – 09:30
Afslutning ved Billund Erhverv

09:30 – 10:00
Netværk for dem der har lyst

Vil du vide mere

Kontakt forretningsudvikler Paul-Erik Hensgen

peh@billunderhverv.dk

Tlf. +45 9215 0109