Nytårskur 2023

Knap 200 erhvervsledere var samlet til Billund Erhvervs Nytårskur d. 23. januar. En fantastisk aften i rigtig godt selskab. Snakken gik og aftenen bød på tilbageblik på året der er gået i Billund Erhverv, borgmesterens ord på 2022 og året der kommer. Foredragsholder og psykolog Henrik Tingleff tog os med på en rejse i menneskets flokadfærd og gav alle lidt at tænke over – hvorfor vi egentlig tager så mange utroligt ukloge beslutninger i flok.

Se billeder fra aftenen i galleriet nedenfor.

Erhvervsfremmeprisen 2022

Prisen, som uddeles til en virksomhed, en forening eller en privatperson som anerkendelse for en særlig indsats, som fremmer erhvervslivet i Billund kommune, blev traditionen tro uddelt på Billund Erhvervs Nytårskur.

Prisen blev, på vegne af komitéen, motiveret og overrakt af regionsdirektør Svend Erik Christensen fra Vestjysk Bank. Komitéen bestående af Billund Kommune, Jyske Vestkysten, Vestjysk Bank og Billund Erhverv lagde blandt andet til grund for tildeling af prisen, at Billund Lufthavn har vist en helt ekstraordinær styrke og udvikling i en periode med meget svære rammebetingelser og er kommet utroligt godt tilbage efter en voldsom nedlukning.

Billund Lufthavn har ligeledes formået at vise sin attraktivitet og potentiale for investeringer og strategiske samarbejdspartnere, som skaber store vækstmuligheder. Ligeledes opleves det, at Billund Lufthavn stiller både virksomhed, faglighed og knowhow til rådighed for udviklingsprojekter, som også skal løfte erhvervsudviklingen ud over lufthavnens egen forretning og fysiske område. Yderligere er lufthavnen dybt engageret og er med til at skubbe på udviklingen inden for den grønne omstilling og Billund Lufthavn er en meget vellidt samarbejdspartner bredt.

Fra Billund Erhvervs side skal lyde et stort tillykke med prisen og vi glæder os til et fortsat rigtig godt samarbejde i 2023.