GROW Startup

Conscious.dk fik starthjælp af Billund Erhverv

Hos Billund Erhverv kan alle, der går med tanker om at starte egen virksomhed, få gratis sparring og vejledning.

En af de iværksættere, der har benyttet sig af det, er Tiril Wulvik.

Hun har i noget tid gået med en idé om at starte en webshop, der har 100% fokus på bæredygtige og genanvendte produkter. Idéen opstod under et besøg i Holland, hvor hun blev meget inspireret af de store markeder med 2. sorterings grøntsager og produkter baseret på cirkulær tankegang.

Da Tiril besluttede sig for, at hendes forretning skulle i gang, startede hun med at søge information på nettet. “Jeg startede med at google Billund og Erhverv, og så stod der straks GRATIS rådgivning for iværksættere, og jeg tænkte, at det var lige noget for mig” fortæller Tiril og fortsætter: “Min mand kendte også lidt til Billund Erhverv i forvejen, og han sagde, at det var en rigtig god idé at snakke med en af forretningsudviklerne”.

Der var ikke langt fra tanke til handling – Tiril ringede til Billund Erhverv og fik et møde i stand med Paul-Erik Hensgen, der bl.a. har forretningsudvikling, iværksætteri, samt mentor- og investornetværk som fokusområder.

Tiril Wulvik er glad for den starthjælp, hun modtog: “Allerede på første møde gennemgik vi min forretningsidé og kom frem til, at den havde potentiale. Vi kom også omkring de ting, der er vigtige at få styr på, når man vil drive virksomhed. Jeg fik fx igennem Billund Erhvervs rådgivernetværk kontakt til en revisor, der gav mig værdifulde råd”.

Tiril er kommet rigtig godt i gang med sin webshop Conscious.dk, hvor hun sælger bæredygtige produkter inden for personlig pleje, køkken og rengøring – produkter uden engangsplastikemballage og produkter, der kan bruges igen og igen.

Hendes råd til andre iværksættere og startups er klar: “Tag fat i Billund Erhverv! – man får virkelig meget hjælp, og når forretningsudvikleren efterfølgende ringer og inviterer dig med til et arrangement, der kunne være interessant for dig, eller ringer for at høre hvordan det går med din forretning, føler man sig virkelig tryg og i gode hænder” siger hun, og slutter med et smil: “Og så er det jo gratis, så det er jo virkelig noget, man som startup kan bruge til noget”.

Billund Erhvervs iværksætterindsats hedder GROW Startup, og her hjælper vi iværksættere og startups i gang med at starte egen virksomhed.

Vi hjælper bl.a. med gratis sparring og rådgivning og 1:1 forretningsudvikling, og så kan nystartede få et års gratis medlemskab af Billund Erhverv.

Kontakt en af vores forretningsudviklere, hvis du tænker på at starte egen virksomhed, eller hvis du allerede er i gang. Det koster ikke noget, det er helt uforpligtende, og vi behandler alle henvendelser fortroligt.

Om Conscious.dk

Conscious.dk er en webshop, der skal animere forbrugere til at vælge produkter mere bevidst. Bag conscious.dk ligger der nogle vigtige principper. Alle produkter er nøje udvalgt, næsten altid plastikfri og af høj kvalitet, ærlighed og tilgængelighed vægtes højt og der fokuseres på genanvendelighed.

Indehaver Tiril Wulvik har en faglig baggrund indenfor biologi og medicinsk forskning, samt sundhed og ernæring, og har altid haft en stor interesse for både individuel sundhed og jordens velbefindende.

Kontakt

Forretningsudvikler Paul-Erik Hensgen

peh@billunderhverv.dk

Tlf. +45 9215 0109

Kontakt

Forretningsudvikler Marianne Hestbech Witte

mhw@billunderhverv.dk

Tlf. +45 4414 5550