Oplevelser, glamping, gastronomi, gæster, forretningsudvikling og nytænkning, krydret med utrolig stor lokal passion og lyst til fremtiden. Det har de seneste mange uger dannet rammerne for en del af Billund Erhverv’s arbejde.

Sammen med Kasper Møgelvang fra ORANGE elevator har vi været rundt og forretningsudvikle med fokus på fremtidens turist.

Konceptet har været håndholdt 1:1 udvikling, hvor vi har taget udgangspunkt i helt konkrete udfordringer og har fundet løsningsmodeller for, hvordan vi får fremtidens turist til at besøge Billund kommune og de mange spændende oplevelser, vi kan byde ind med.

Vi startede hele forløbet den 19. januar 2022, hvor WOW PARK dannede rammen for et velbesøgt kick-off møde, der skubbede processen i gang.

Efterfølgende kunne turismeaktørerne modtage 3 timers forretningsudvikling, hvilket flere benyttede sig af.

Temaerne hos aktørerne vi besøgte, var vidt forskellige; ”Den næste gæst og glamping” ved B & B Vesterhede, ”Den smagsfyldte gastronomiske madoplevelse og hedeophold” på Hotel Hedemarken og ”Unik familiehistorie og en verden af bamser” i smukke arkitekttegnede omgivelser på Teddy Bear Art Museum.

Lis og Henning Kristensen – B & B Vesterhede

Lis og Henning Kristensen fra B & B Vesterhede var meget glad for forløbet. “Vi synes det er rigtig flot at vi som lille virksomhed kunne få 3 timers gratis forretningsudvikling af så dygtige og kompetente personer som Kasper og Marianne – det er virkelig godt at få øjne udefra til at se på det man laver” siger Lis, og fortsætter: “Og så har det været utrolig inspirerende at høre om, hvordan WOW PARK har gjort – vi glæder os virkelig meget over andres drivkraft”.