Kurt Andersen, Camilla Andersen Bojsen og Lucas Rosenhøj Tindbæk tog sidste år beslutningen om at kaste sig ud i etableringen af et nyt uafhængigt ejendomsmæglerfirma i Billund kommune.

En tur i boblebadet under et sommerhusophold lagde kimen for etableringen af BoGodt mægleren, Kurt Andersen forklarer med et smil: “Vi er på en familietur i et sommerhus – jeg er Camillas onkel og Lucas er hendes paplillebror – vi sidder en aften i boblebadet i Blåvand, og så kommer det ligesom op, at Camilla og Lucas har tænkt på et eget ejendomsmæglerfirma, og så sagde jeg: Det der skal jeg lige høre lidt mere om.” og han fortsætter: “Camilla var på det tidspunkt i gang med en anden uddannelse, Lucas var i gang med mægleruddannelsen og jeg sad i et ganske udmærket job. Så de skulle være færdige med deres uddannelser, og jeg skulle ud af min daværende stilling. Så fra de første snakke i boblebadet til vi åbnede her i marts 2023 går der godt halvandet år.”

Ikke en del af en kæde

BoGodt mægleren er ikke del af en større kæde, men er helt uafhængig, og der har på intet tidspunkt været tvivl om, at det var det man ville. “Det tog os kun en halv time at beslutte, at vi skulle være uafhængige” kommer det fra Kurt, og Camilla tilføjer: “Der er selvfølgelig mange fordele ved at være en del af en kæde, men som uafhængig har du frihed til selv at styre din virksomhed. Lucas og jeg har begge været tilknyttet større kæder, så vi kender fordele og ulemper på godt og ondt – så vi besluttede hurtigt, at vi ville have vores egen stil og gøre tingene på vores måde.”

Netop det at kunne gøre tingene som man selv vil, er en af BoGodt mæglerens helt store styrker. Stærkt lokalkendskab og den personlige dialog under hele hussalget er grundpiller i virksomheden, og så er det vigtigt for trekløveret at være nede på jorden og i øjenhøjde med kunderne.

“Lucas og Kurt har faktisk haft arbejdstøj på, og været ude ved en kunde for at shine have og bolig op, da kunden ikke selv havde kræfterne til det” kommer det fra Camilla Andersen Bojsen, og Kurt Andersen tilføjer grinende: “…og Lucas har sågar givet en kunde et kram allerede ved første besøg – han har en fantastisk evne til at vade ind i folk med træsko på.”

Når man elsker sit arbejde

Der er ingen tvivl om at de 3 mæglere brænder for det de laver. De stråler af stolthed og entusiasme, når de snakker om deres virksomhed og branchen generelt. For Lucas Rosenhøj Tindbæk er det en drøm, der er gået i opfyldelse. “I 7. klasse, da alle de andre drenge ville være fodboldspiller eller sådan noget, drømte jeg om at blive ejendomsmægler. Jeg har en kæmpe interesse for boliger, og så elsker jeg simpelthen at få lov til at sælge en bolig.” han fortsætter: “En bolig er jo et hjem for sælger, så det er vigtigt at man har empati, og formår at sætte sig i sælgers sted – for mange er det jo rigtigt svært at sælge et hus, man har boet i i mange år.”
Kurt tilføjer: “Vi har eksempler på, at nogen vi har solgt hus for stadig kontakter os eller kigger forbi med et stykke kage – vi har simpelthen fået et venskabeligt forhold til flere kunder. Det er simpelthen så dejligt, og det bekræfter os i, at vi gør noget rigtigt.”

BoGodt mægleren er ikke bange for at afprøve noget nyt og følge med i udviklingen, Lucas Rosenhøj Tindbæk uddyber: “Der sker mange ting omkring os, og vi prøver at følge med, og finde ud af hvad der virker for os og hvad ikke. Fx de forskellige sociale medier, hvor der jo er dukket nye platforme op… Vi har mødt flere fra branchen, der siger til os, at i skal gøre det på den og den måde – men vi kan godt lide at gøre tingene på en anden og knap så konservativ måde. Vi bestemmer selv hvordan vi skal markedsføre vores boliger, og det synes jeg er befriende. Vi holder trit med fremtiden, og det kommer til at gavne os.”

100 års lokalkendskab

Camilla, Lucas og Kurt tror 100% på, at BoGodt mægleren har en lys fremtid i Billund kommune. Kurt plejer at sige at de tilsammen har 100 års lokalkendskab, og det lille familiefirma har allerede nu godt gang i ordrebøgerne.

BoGodt mægleren fik hjælp til opstarten hos Billund Erhverv, hvor forretningsudvikler Marianne Hestbech Witte har haft virksomheden igennem et startup forløb. Kurt Andersen griner: “Marianne har hjulpet os rigtig meget, men hver gang vi har haft et møde med hende, går vi hjem med en masse nye opgaver under armen… det har simpelthen været rigtig godt.”
Lucas indskyder: “Vi benytter os også meget af arrangementerne og TOOL BOX’ene hvor vi henter inspiration og viden til især vores markedsføring.”

Går du også og tænker på at starte egen virksomhed, kan du kontakte vores forretningsudviklere Marianne Hestbech Witte på mhw@billunderhverv.dk og 4414 5550, og Paul Erik Hensgen på peh@billunderhverv.dk og 9215 0109.