JR Teknik

JR Teknik ApS udfører underleverandør-arbejde inden for spåntagning i metal og plast og har mulighed for at udføre CNC Drejning, CNC fræsning og automatsavning.

JR Teknik ApS blev stiftet af Rolf Baarsgaard Hansen og Jacob Therkildsen i december 2021. Den ene af stifterne er uddannet værkstøjmager og er i dag projektansat i LEGO, mens den anden stifter er uddannet landbrugsmedhjælper og industritekniker og ansat hos Svends Værktøj.

JR-Teknik ApS drives således pt. som en ”fritidsvirksomhed”, men det er ambitionen, at den på sigt skal fylde mere i takt med at kundekredsen opbygges og flere opgaver kommer til. Der satses på en stille og jævn vækst, og det er ejernes intention, at virksomheden på sigt giver basis for, at stifterne på fuldtid kan hellige sig arbejdet i JR Teknik.

Virksomheden holder til i et stort lejet fabrikslokale i Grindsted, og der er investeret i en del forskellige maskiner, ligesom lokalerne er indrettet med bl.a. lufttryksystem, der bruges til produktionsmaskinerne.

Fremtiden
Begge stiftere har et stærkt lokalt netværk, der blandt andet er med til at løse udfordringer, når de opstår. Eksempelvis har en lidt større lokal virksomhed har lagt ordrer hos dem og hjælper samtidig i andre sammenhænge med prissætning på JR Tekniks produkter.

Stifternes nuværende arbejdsgivere har kendskab til, at de driver virksomhed ved siden af deres fuldtidsjob. JR Teknik kan ses som et spinoff af Svends Værktøj, da maskiner og faglighed næsten er identiske og man løser også underleverandør opgaver for samme type virksomheder.

Læs mere
Du kan læse mere om JR-Teknik Aps på deres hjemmeside.