Motor Stage Automation er med sin entre, røget direkte ind som en betydelig spiller på det internationale marked for sceneteknisk automation.

Motor Stage Automation specialiserer sig i at flytte elementer såvel på, som over scener og publikum.

Motor Stage Automation blev opstartet i 2021, midt under corona epidemien, på et tidspunkt hvor indtjeningsgrundlaget var lig nul. Moderselskabet så et hul i markedet, og oprettede MSA som et direkte spin off, hvor tingene blev set i et nyt perspektiv, mens de etablerede internationale virksomheder fokuserede på damage control af egne forretninger.

Siden starten i 2021 er det kun gået én vej for Motor Stage Automation og de massive investeringer, der har lagt MSA ind som den leverandør i Europa med mest udstyr, begynder af give sit afkast.

Motor Stage Automation er i indeværende år blevet valgt som automation leverandør til blandt andre Dua Lipa´s verdens tour, Green Days Europa tour, Gaming Shows, The Bodyguard and Pretty Woman musicals, TV2, Carpe Diem, Europas Største Trance festival m.fl.

Virksomheden var i 2021 et spinoff på hovedforretningen, VIGSØ A/S – der udlejer lys og video til eventindustrien nationalt som international. Der blev teamet op med en brancheperson fra Australien, der i forvejen kendte det internationale marked, og herefter er det gået stærkt. Forventningerne til vækst på top og bund ligger på indeks 2-300 årligt de næste 3-5 år.

Fremtiden
For Motor Stage Automation ses et godt vækstpotentiale med høje marginer på interessante markeder, hvor det forventes at virksomheden kan trække søstervirksomheden VIGØS A/S med på det næste væksttrin, mod et mere internationalt fokus.

Læs mere
Du kan læse mere om Motor Stage Automation på deres hjemmeside.