Nu er der hjælp lige dér, hvor din sko trykker

Som iværksætter eller ung virksomhed har du mulighed for både at få tilknyttet en ekspert og en lokal vækstguide, som hjælper dig med de udfordringer, der står i vejen for din vækst

Tænker du nogle gange: ”Gid der var en ekspert i online markedsføring, som kom ind og hjalp mig i gang”? eller ”bare jeg havde råd til at få et klogt hoved, som lærte os, hvordan vi optimerer vores salg eller fremskaffer kapital”?

Nu er hjælpen der!

Er din virksomhed etableret efter 2016, kan du nemlig få en plads på forløbet NextStep.

– Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde det her program til vores lokale iværksættere og unge virksomheder. Her kan de få hjælp til præcist det område af forretningen, hvor der her og nu er udfordringer, siger Susanne Gren Svendsen, forretningsudvikler, Billund Erhverv.

Til dig med ambitioner

NextStep er for dig, som har ambitioner om vækst. Bliver du tildelt en plads, får du op til 27.000. kr. i tilskud til indkøb af kompetenceudvikling lige nøjagtig dér, hvor du skal bruge det.

Men ikke nok med det. Fra dit lokale erhvervskontor får du tilknyttet en Vækstguide, som kvit og frit investerer en række timer i din virksomhed. Gennem sparring får du afklaret, hvor det er det rette sted at sætte ind, ligesom Vækstguiden er en nær sparringspartner på hele din forretningsudvikling.

– Pakken er interessant, fordi du både får sidemandsoplæringen fra den private rådgiver, og så har du 1:1 sparring med en lokal Vækstguide, som brænder for at se dig lykkes, siger Susanne Gren Svendsen.

Hjælp er business

Billund Erhverv opfordrer da også de lokale iværksættere og unge virksomheder til at gribe ud efter NextStep.

De fleste iværksættere oplever, at de har huller, hvor de mangler kompetencer. Her får de hjælp i et effektivt forløb, som de selv tilrettelægger med den eksterne sparringspartner. Og erfaringen viser, at de virksomheder, der bevidst bruger ekstern sparring, præsterer bedre på både top- og bundlinje. NextStep er derfor en oplagt mulighed for at iværksættere hurtigere skaber mere værdi for sig selv.

Fakta om NextStep-forløb

Et NextStep-forløb er for iværksættere og virksomheder med vækstambitioner etableret efter 2016. Her får du gratis 1:1 sparring fra dit lokale erhvervskontor og derudover tilskud til indkøb af privat rådgivning til udvikling af jeres kompetencer. Du kan købe rådgivning for op til 36.000 kr. og med en egenbetaling på 25%. (~dvs. 27.000 kr i tilskud). Du har adgang til tilbuddet gennem dit lokale erhvervskontor og Erhvervshus Sydjylland. Tilbuddet er søsat af Iværksætterdanmark og støttet Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Læs mere om NextStep og tilmeld dig her


Skal vi hjælpe dig med dit next step?


Er du nysgerrig på programmet NextStep, og vil du blive klogere på, om du er i målgruppen, så kontakt Billund Erhverv – Susanne Gren Svendsen sgs@billunderhverv.dk, tlf. 9282 6965.