Vellykket nytårskur for erhvervslivet

Den 2. marts var knap 180 erhvervsledere samlet til Nytårskur i Unge og Kulturhuset i Grindsted.

Nytårskuren blev åbnet ved formand Gitte Ottosen, Billund ErhvervsFremme og bød på nytårstale fra borgmester Stephanie Storbank, der gav sit bud på 2022 og hendes visioner for erhvervsudviklingen i kommunen, samt en nytårshilsen fra CEO Jan Hessellund fra Billund Lufthavn. Jan Hessellund fortalte om visionerne for lufthavnen og de muligheder der er for udviklingen i vores område, og hvordan to års pandemi har haft stor indflydelse på Billund Lufthavn.

ErhvervsFremmeprisen 2021

Traditionen tro blev ErhvervsFremmeprisen 2021 uddelt. Fulgt af flotte ord fra lokalredaktør Benny Baagø på JydskeVestkysten, som talte på vegne af komitéen, blev prisen givet til fabrikschef Martin Kirstein Madsen fra IFF.

“Martin Kirstein Madsen har gennem alle år vist ekstraordinær interesse og engagement i Billund Kommune og i særdeleshed i Grindsted. Martin har stillet op i et utal af sammenhænge og aktiviteter, hvor vi har kunnet trække på hans viden, erfaring og i høj grad nydt godt af Martins engagement, som også er kommet til udtryk gennem holdninger til udviklingen i vores kommune”, lød det blandt andet fra Benny Baagø.

Bag prisen står Vestjysk bank, JydskeVestkysten, Billund Kommune og Billund ErhvervsFremme.

Lars Brygmann i Grønland

Aftenen blev rundet af med et indsigtsfuld, nærværende og morsomt foredrag af Lars Brygmann, der med en fantastisk fortælling om hans tur på Nordøstgrønland, sammen med ni krigsveteraner, inspirerede til at udfordre egne grænser.

“I Billund ErhvervsFremme siger vi tusinde tak for en dejlig aften i selskab med en masse af vores medlemmer. Vi glæder os til det fortsatte samarbejde i 2022 og håber selvfølgelig at endnu flere kan se værdien i at være en del af vores unikke og stærke erhvervsnetværk”, siger direktør Marie Skov Lillelund, som svang ’dirigentstokken’ gennem aftenen.

Året der gik samlet i en lille video-collage

Nytårskuren i billeder